LEGO 10297 - Hyggeligt hotel

LEGO 10297 - Hyggeligt hotel
LEGO 10297 - Hyggeligt hotel
LEGO 10297 - Hyggeligt hotel

Forhandlere

Proshop
-6%
1.504,00 kr.
Alternate
-4%
1.529,00 kr.

Alle priser er eksklusiv fragtomkostninger og inkl. moms. Jeg modtager provision hvis du køber LEGO® gennem min side. Hvis jeg er heldig kan det finansiere et par kopper kaffe, hvilket er mit brændstof for at gøre denne side bedre og mere værdifuld. Priser opdaters så vidt muligt på daglig basis. Det er altid priserne på forhandlerens eget website der er gældende.

Legosættet Hyggeligt hotel består af 3066 klodser og er anbefalet fra alderen 18 år. Sættet har nummer 10297 og tilhører kategorien Creator Expert. Den vejledende pris på dette sæt er 1.599,00 kr. Det er observeret at Proshop sælger dette sæt til 1.504,00 kr., hvilket er den bedste pris vi kender til.

Specifikationer

Sæt nummer
10297
Navn
Hyggeligt hotel
Kategori
Creator Expert
Antal klodser
3066
Alder
18+
Listepris
1.599,00 kr.
Pris pr. klods
0,49 kr.
Samlet klodsvægt
2.440,85 gram
Pris per 100g
61,62 kr.

Klodskammeret.dk kommenterer

LEGO 10297 Hyggeligt Hotel er den 15. i rækken af Modular Buildings og er efterfølgeren til LEGO 10278 Politistation. Det er en hjørnebygning, men den er ret unik i forhold til tidligere hjørnebygninger, da den den danner en vinkel der er mindre end 90 grader og er rund for enden. På engelsk hedder sættet Boutique Hotel, hvilket jeg personligt synes lyder noget mere cool end på dansk.

Jeg har endnu ikke selv erhvervet mig det hyggelige hotel, men ud fra de billeder jeg har set er det helt sikker et spørgsmål om tid. Jeg kan godt lide at den europæiske arkitektur er kommet tilbage til serien, og i denne omgang synes jeg godt bygningen kunne være spansk eller portugisisk inspireret.

Der er ingen klistermærker med i hyggeligt hotel, hvilket der i øvrigt ikke er i nogle Modular Buildings, og det må jeg personligt sige er en kvalitet som jeg vægter højt.

En af de bedste ting ved Hyggeligt Hotel synes jeg er alle de små referencer der er til de tidligere bygninger. F.eks. er der et maleri som er malet af maleren fra den parisiske restaurant. Jeg vil ikke fremhæve dem alle her, men mange af referencerne er beskrevet i byggevejledningen. Det

Så er der så slet ikke noget jeg ikke bryder mig om? Tjo, som med de fleste andre LEGO-sæt er prisen forholdsvis høj. Når jeg sammenligner med politistationen fra sidste år, så fik man 2.704,27 gram LEGO-klodser for 1.500 kr, og i Hyggeligt Hotel får man 2.440,85 gram for 1.600 kr. Ud fra det perspektiv får man altså mindre LEGO for flere penge, men jeg ved også godt at det ikke helt kan sammenlignes, da det er to vidt forskellige byg.

Udover prisen synes jeg at detaljegraden i den nederste etage halter lidt sammenlignet med de øvrige etager.

Så opsummeret kan jeg lide:

  • Flot europæisk arkitektur
  • Ingen klistermærker
  • Der er masser af små referencer til tidligere modulars

Jeg bryder mig ikke så meget om:

  • Prisen er i den høje ende for en Modular Building
  • Den nederste etage er ikke så detaljeret som de øvrige

Andre Creator Expert sæt