Prisstigninger per 1. september 2022: LEGO Gruppen har hævet prisen på mere end 200 produkter. Læs mere.

LEGO 10294 - LEGO® Titanic

LEGO 10294 - LEGO® Titanic
LEGO 10294 - LEGO® Titanic
LEGO 10294 - LEGO® Titanic

Forhandlere

LEGO.com
5.299,00 kr.

Alle priser er eksklusiv fragtomkostninger og inkl. moms. Jeg modtager provision hvis du køber LEGO® gennem min side. Hvis jeg er heldig kan det finansiere et par kopper kaffe, hvilket er mit brændstof for at gøre denne side bedre og mere værdifuld. Priser opdaters så vidt muligt på daglig basis. Det er altid priserne på forhandlerens eget website der er gældende.

Legosættet LEGO® Titanic består af 9090 klodser og er anbefalet fra alderen 18 år. Sættet har nummer 10294 og tilhører kategorien LEGO® ICONS™. Den vejledende pris på dette sæt er 5.299,00 kr. Det er observeret at LEGO.com sælger dette sæt til 5.299,00 kr., hvilket er den bedste pris vi kender til.

Specifikationer

Sæt nummer
10294
Navn
LEGO® Titanic
Kategori
LEGO® ICONS™
Antal klodser
9090
Alder
18+
Listepris
5.299,00 kr.
Pris pr. klods
0,58 kr.

Klodskammeret.dk kommenterer

Titanic 10294 er et af de mest imponerende LEGO-sæt nogensinde. Det består af 9090 klodser og er for nuværende kun overgået af Verdenskort 31203 som består af 11695. Længde og vægtmæssigt er dog en helt anden ting, for der troner Titanic LEGO-sættet ind på første pladsen over de største LEGO der er udgivet nogensinde - selv Millennium Falcon 75192 der tidligere har været nummer et må vige pladsen for Titanic.

Så hvad kan jeg lide vede dette sæt? Stort set alt! Når man tænker over det, er det imponerende at man med et system der primært består af kvadrater og rektangler kan lave en model der er så præcis og virkelighedstro. Det er detaljer som at skorstene har den rigtige hældning og at det amerikanske flag på toppen af skibet indeholder 46 stjerner, som det Amerikanske flag havde på daværende tidspunkt, der gør at dette sæt er fantastisk.

LEGO Gruppen er kendt for at anvende klodser kreativt i en anden sammenhæng end de opringeligt er tiltænkt, og Titanic-modellen er ingen undtagelse. Bare på at nævne et eksempel så anvendes en sort pølse til den nedre del af et anker.

Jeg ejer ikke selv Titanic-modellen, men jeg vil tro at man får en rigtig god byggeoplevelse. Der vil selvfølgelig være noget repetetion og gentagelser i sættet. Det kan jeg se f.eks. på de små vinduesektioner som ser meget ens ud. Men ellers er bygget delt op i tre store sektioner, og disse er i hvert fald ikke helt ens. Derudover kan jeg se i byggevejledningen, at der bliver fortalt nogle små facts omkring Titanic mens man bladre igennem, hvilket måske også gør det til en lærerig process.

Det koster mange penge at få verdens største LEGO sæt, og det er godt nok mange penge for én model. Men jeg synes faktisk ikke prisen er helt urimelig, da vi rammer en pris per 100g på 61,50 kr. Hvis man er tålmodig vil jeg tro at dette sæt nok skal komme på tilbud når det forhandles andre steder end hos LEGO selv, og så synes jeg prisen bliver rigtig god.

Andre LEGO® ICONS™ sæt